Meivakantie 29 april t/m 10 mei - Violinde
15910
post-template-default,single,single-post,postid-15910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Meivakantie 29 april t/m 10 mei

Meivakantie 29 april t/m 10 mei

Van 29 april t/m 10 mei heeft Vrije School Valentijn meivakantie. In deze twee weken is Violinde de hele dag geopend. Kinderen met een contract inclusief vakantie verwachten we hele dagen. Heb je geen contract of geen contract met vakantieopvang en wil je toch gebruik maken van de opvang in de meivakantie? Dat kan. Laat het ons even weten via de mail, kom even langs of bel ons even. We mogen maar een maximaal aantal kinderen opvangen, dus geef je kind(eren) op tijd op, want vol is echt vol. Doe de aanvraag in elk geval minimaal 48 uur voor de gewenste opvangdatum, zodat we voldoende leidsters kunnen inzetten. De afgenomen uren worden als extra uren gefactureerd.

Geen reactie's

Geef een reactie