Zomervakantie 22 juli t/m 30 augustus - Violinde
15990
post-template-default,single,single-post,postid-15990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Zomervakantie 22 juli t/m 30 augustus

Zomervakantie 22 juli t/m 30 augustus

In de zomervakantie organiseert Violinde veel leuke activiteiten

Deze zomervakantie is Violinde zes weken lang op alle werkdagen geopend. Heb je een contract met vakantieopvang? Dan kun je zelf kiezen welke drie weken je daarvan gebruik wil maken. Geef zo snel mogelijk door welke weken dat zullen zijn, dan kunnen we onze planning daarop afstemmen. Natuurlijk kun je ook meer dan drie weken van opvang gebruik maken. Dit wordt dan incidenteel berekend.

Geen contract met vakantieopvang en toch tijdens de zomervakantie gebruik maken van opvang door Violinde? Dat kan. Je kunt dit hier aanvragen of per mail of bel naar de groep. Aanmelden graag minimaal 48 uur voor de opvangdatum. Zo kunnen we rekening houden met de inzet van het aantal leidsters.

Geen reactie's

Geef een reactie