Violinde is open in de herfstvakantie - Violinde
16021
post-template-default,single,single-post,postid-16021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Violinde is open in de herfstvakantie

Violinde is open in de herfstvakantie

Vrijdag 18 oktober is het studiedag en is Violinde de hele dag geopend. Van 20 t/m 25 oktober is het herfstvakantie. 

We hebben gekeken naar het aantal kinderen dat in de herfstvakantie komt en daar de openingstijden op aangepast. Wij zijn alle dagen in de vakantie open van 8 uur tot 18 uur, behalve op woensdag. Op woensdag is Violinde open van 8 uur tot 12:45 uur. Voor degenen die een vast contract hebben voor de voorschoolse opvang gaat Violinde eerder open. 

Wil je kind komen spelen in de herfstvakantie? Gezellig, laat het ons tijdig weten. 

Geen reactie's

Geef een reactie