We gaan weer open - Violinde
16134
post-template-default,single,single-post,postid-16134,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

We gaan weer open

We gaan weer open

Langzaam maar zeker starten we weer op met de peutergroep en met de BSO. Sinds 13 mei kunnen alle peuters weer bij de peutergroep terecht. Natuurlijk houden we nog rekening met alle maatregelen van het RIVM.

Wat heerlijk dat de kinderen er weer zijn. We genieten van jullie prachtige kinderen, de verhalen, de uitspraken, hun spel. Wat hebben we ze gemist de afgelopen tijd en wat fijn dat ze er nu weer zijn. Ook het afscheid nemen ging goed. De een kwam enthousiast op de juffies aflopen, de ander iets terughoudender. Maar eenmaal binnen was het ijs snel gebroken en verliep de ochtend als vanouds. Elk kind dat geweest is, heeft een schriftje meegekregen. Hierin schrijven de juffies hoe het geweest is. Ook als jullie wat willen vertellen, mag dat in het schriftje, maar mailen of bellen naar de groep is natuurlijk ook helemaal prima.

De BSO is open voor kinderen op de dagen dat ze ook naar school gaan. Als alles goed gaat kunnen we vanaf 8 juni ook voor de BSO weer de normale opvang bieden. We horen veel geluiden van ouders dat het prettig is om de kleuters gelijk met een ouder broertje of zusje op te halen. Er is nog ruimte bij Violinde in het tussenblok. We halen kleuters om 12.45 uur uit de klas en nemen ze mee naar de kleine BSO. Daar eten we gezellig een broodje met de kinderen en drinken daarbij melk/rijstmelk. Daarna mag er gespeeld worden. De juffies zorgen voor leuke activiteiten in de kleutertuin. In de zomermaanden bij warm weer krijgen ze een lekkere koude versnapering. Ben je tweeverdiener of alleenstaande werkende ouder, dan kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Dat kan ook bij incidentele opvang. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.