Vakantie opvang in de zomervakantie - Violinde
16160
post-template-default,single,single-post,postid-16160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vakantie opvang in de zomervakantie

Vakantie opvang in de zomervakantie

In de zomervakantie gaat Valentijn en Violinde op reis door Europa. Ze bezoeken Spanje, Italië, Engeland, IJsland, Nederland en Fantasieland. Elke week gaan ze op bezoek in een ander land en alle activiteiten zullen die week dan ook in het teken staan van dat land. In week 30 bezoeken Valentijn en Violinde Spanje! De kinderen mogen natuurlijk verkleed komen, ook op de groep liggen Spaanse verkleedkleren. Misschien is er nog een papa of mama, opa of oma die een cd met Spaanse muziek heeft? We gaan de flamenco leren dansen, Spaanse waaiers en castagnetten maken. Ook gaan we wat lekkers met de kinderen maken / eten. De andere weken mogen kinderen ook spulletjes (cd met muziek, verkleedkleren, etc) meenemen! In de vakantie bezoeken ze de volgende landen:

  • Week 30 Spanje
  • Week 31 Italië
  • Week 32 Engeland
  • Week 33 IJsland
  • Week 34 Nederland
  • Week 35 Fantasieland

Violinde is de hele zomervakantie van 20 juli t/m 28 augustus geopend 7:00u tot 18:00u. Ook als je geen vakantiecontract hebt of nog geen klant bent bij Violinde, kun je incidenteel gebruik maken van de opvang. Bel even naar de groep 0341-820207 of mail ons : info@violinde.nl

Geen reactie's

Geef een reactie