Buitenspelen - Violinde
16172
post-template-default,single,single-post,postid-16172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Buitenspelen

Buitenspelen

Ook in de herfst en winter is het heerlijk om buiten te spelen. Sinds kort hebben we hiervoor speciale waterdichte buitenspeel-pakken voor de peuters. Zo kunnen ze heerlijk hun gang gaan en blijven ze toch lekker warm en droog. Het ziet er ook nog eens super leuk uit al die kleuren.

Op het natuurlijke en afgesloten speelterrein, bij ons beter bekend als de kleutertuin, kunnen peuters fijn spelen. Ook buiten maken we veel gebruik van natuurlijke materialen. Zand en water zijn sowieso dé ingrediënten om het buitenspelen met peuters tot een succes te maken.

Als juffie gaat vegen, doen de peuters enthousiast met haar mee. In de grote schuur hebben we daarom ook een heleboel bezems op peuter/kleuterformaat, scheppen, emmers, potten en pannen, kruiwagens en grote kiepauto’s.

Heb je zelf ook een (bijna) peuter die van lekker buiten spelen houdt? Maak gerust eens een afspraak om de sfeer te komen proeven. Wie weet zien we jullie binnenkort!

Geen reactie's

Geef een reactie