Herfstvakantie - Violinde
16175
post-template-default,single,single-post,postid-16175,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Vanaf maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober is het weer herfstvakantie. Violinde is dan weer alle dagen geopend voor kinderen van 2 tot 13 jaar. De herfstopvang wordt dit jaar extra leuk. Zo gaan we met z’n allen leuke herfstknutselprojecten doen. Gaan de oudere kinderen een toneelspel instuderen voor de jongere kinderen en gaan we natuurlijk ook buiten van de herfst genieten. Van een zoekspel voor de kleintjes tot een speurtocht voor de grotere kinderen, het belooft erg leuk te worden. Met het herfstachtige weer is het natuurlijk ook lekker om wat warms te eten. De juffies maken daarom heerlijke pompoensoep

Je kunt je kind(eren) nog aanmelden. Neem even contact op. Dat kan ook door te bellen met de groep 0341-820207 of mail ons: info@violinde.nl. Je kunt ook losse vakantiedagen bij ons afnemen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.