Subsidie gemeente - Violinde
15675
page-template-default,page,page-id-15675,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Subsidie gemeente

Subsidie Gemeente Harderwijk en Ermelo

Ook in 2021 kun je mogelijk in aanmerking komen voor een plek op de peutergroep met gemeentelijke subsidie. Dit geldt alleen voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn, als één van beide ouders geen betaald werk heeft. De subsidie hiervoor is beperkt en je kunt alleen in aanmerking komen als je aan kunt tonen, dat er geen recht op kinderopvangtoeslag is. Dit kan door het aanvragen van een inkomensverklaring bij de belastingdienst. Ook vragen we je dan een verklaring te ondertekenen en wijzigingen direct aan ons door te geven. Een subsidieplaats houdt in dat de gemeente het gedeelte wat je aan kinderopvangtoeslag had gekregen, als je daar wel recht op had gehad, aan ons betaalt. Er blijft dus een netto ouderbijdrage over, die je zelf betaalt en waarvan de hoogte afhankelijk is van de hoogte van je inkomen. Van Violinde krijg je alleen nog een factuur voor deze eigen bijdrage. Deze wordt betaald per automatische incasso, in de maand voorafgaand aan de maand waarin de opvang plaatsvindt. Je kunt maximaal voor twee ochtenden een subsidieplaats krijgen. In de schoolvakanties kun je ook geen gebruik maken van de gesubsidieerde peuterplaats.

 

 

Je kunt je kind(eren) nu hiervoor aanmelden. Op de groep ligt een aanmeldingsformulier en een Verklaring Violinde geen recht op KOT voor je klaar. Het is ook mogelijk om de formulieren direct te downloaden:

 

Door  in te loggen op “Mijn Overheid” kun je een inkomensverklaring aanvragen. Deze kan ook telefonisch worden aangevraagd bij de belastingdienst.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Woon je niet in de gemeente Harderwijk of Ermelo? Ook dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een subsidieplaats. Laat ons dan weten dat je belangstelling hebt, wij gaan dan in overleg met de gemeente waar je woont.