Tarieven en facturatie - Violinde
15671
page-template-default,page,page-id-15671,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Tarieven en facturatie

Tarieven

Het bruto uurtarief m.i.v. 1 februari 2022 is  € 8,75 per opvanguur  voor de peutergroep bij een vast contract. Voor de BSO werken we met verschillende pakketten. Het tarief voor een 50 weken contract is € 7,75 per uur, bij een 40 weken contract is het tarief  € 8,50 per uur. M.i.v. 1 januari 2023 wordt dit  € 9,50 per opvanguur  voor de peutergroep bij een vast contract. Voor de BSO wordt het tarief voor een 50 weken contract: € 8,40 per uur, bij een 40 weken contract:  € 9,25 per uur. Voor incidentele opvang buiten het contract wordt het tarief € 10,00. BSO Violinde en peutergroep Violientje, zijn geregistreerd als kinderopvangvoorziening. Hierdoor kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. De netto kosten kunnen hierdoor behoorlijk lager uitpakken. Voor de peutergroep kun je ook in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente, als je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 

Facturatie

In de plaatsingsovereenkomst voor de peutergroep of de BSO zetten we het aantal uren wat je per per jaar afneemt. We sturen elke maand per mail een factuur rond de 18e met daarop de uren van de komende maand. Je betaalt deze uren dus vooruit. We werken met een vast gemiddeld maandtarief, je betaalt elke maand 1/12 deel van het jaartarief. Zo is de factuur voor de vaste uren elke maand gelijk. Als je extra uren wilt afnemen, factureren we die achteraf. De kosten voor kinderopvang worden per automatische incasso geïnd rond de 25e van de maand. Je geeft hiervoor eenmalig een schriftelijke machtiging.