Open Dag 9 februari - Violinde
15760
post-template-default,single,single-post,postid-15760,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Open Dag 9 februari

Open dag Violinde

Open Dag 9 februari

Op 9 februari is het Open Dag bij Violinde en Vrije School Valentijn. Loop gerust even binnen. Je kunt even zien waar de kinderen spelen bij Violinde en een kijkje nemen in alle klassen. Er is lekker eten en drinken, de 6e klas verzorgt de catering en de opbrengst is voor het schoolkamp. Om 12.15 is er een uitvoering van klas 2 op het podium. Iedereen is van harte welkom, neem gerust vrienden, buren en familieleden mee. Tot zaterdag 9 februari.

Geen reactie's

Geef een reactie