Bij Violinde kun je al om 6.30u terecht - Violinde
16017
post-template-default,single,single-post,postid-16017,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bij Violinde kun je al om 6.30u terecht

Bij Violinde kun je al om 6.30u terecht

Moet je al vroeg op pad om op tijd op je werk te zijn? Geen probleem, want bij de voorschoolse opvang van Violinde kun je vanaf 6.30u terecht. Kinderen kunnen bij ons lekker rustig opstarten. De tafel is gedekt, voor wie nog wil ontbijten. Er is zoveel mogelijk een vaste juf op de groep. Om 8.20u mogen de kinderen van klas 1 t/m 6 zelf naar hun klas gaan. Kleuters worden door de juf van de voorschoolse opvang in hun klas gebracht. Het is ook mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de voorschoolse opvang. Opvang voor 8.30u wordt altijd per uur in rekening gebracht en ook hiervoor kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag

Geen reactie's

Geef een reactie