Inloopochtend 13 november - Violinde
16028
post-template-default,single,single-post,postid-16028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Inloopochtend 13 november

Inloopochtend 13 november

Op woensdagochtend 13 november is er een inloopochtend bij kinderopvang Violinde en Vrije School Valentijn. Tussen 8:45u. en 11.00u. ben je van harte welkom om even binnen te lopen en de sfeer te komen proeven. Je mag je kind(eren) natuurlijk ook meenemen.

Kinderopvang Violinde heeft een peutergroep voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar en een BSO voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar waarvan de ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag hebben we ook subsdieplekken.

De deuren van de kinderopvang en de klassen staan open zodat je zelf kunt ervaren hoe er wordt gespeeld en les gegeven. Er zijn ook mensen aanwezig die een rondleiding door de kinderopvang/school kunnen geven en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Kun je woensdag 13 november niet? Maak dan even een andere afspraak of loop even binnen op een andere dag tussen 9.00u. en 10.00u.

Geen reactie's

Geef een reactie