Wordt jouw kindje binnenkort 2 jaar? Na de zomervakantie hebben we weer wat plekjes vrij op onze peutergroep voor peuters van 2 tot 4 jaar. We werken met een vaste kleine groep kindjes Elke morgen starten we om 8:30u en om 12:30u kunnen de peuters weer worden opgehaald. Hier lees je meer over de peutergroep. Heb je belangstelling voor de peutergroep en wil je een keertje bij ons komen kijken en de sfeer proeven? Dat kan, ondanks Corona gelukkig nog steeds. Ons inloopuurtje komt te vervallen, maar je bent van harte welkom om op afspraak langs te komen. Hiervoor kun je bellen met de groep 0341-820207, ons even mailen info@violinde .nl of een berichtje sturen. Op de afgesproken tijd word je ontvangen door een juffie van de peutergroep bij de hoofdingang van Vrije School Valentijn. Voor de opvang op de peutergroep kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Mocht je daar geen recht op hebben dan kun je gebruik maken van een subsidieplekje.
Peutergroep - Violinde
16338
post-template-default,single,single-post,postid-16338,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Peutergroep

Peutergroep

Wordt jouw kindje binnenkort 2 jaar? Na de zomervakantie hebben we weer wat plekjes vrij op onze peutergroep voor peuters van 2 tot 4 jaar. We werken met een vaste kleine groep kindjes. Elke morgen starten we om 8:30u en om 12:30u kunnen de peuters weer worden opgehaald. Hier lees je meer over de peutergroep.

Heb je belangstelling voor de peutergroep en wil je een keertje bij ons komen kijken en de sfeer proeven? Dat kan, ondanks Corona gelukkig nog steeds. Ons inloopuurtje komt te vervallen, maar je bent van harte welkom om op afspraak langs te komen.

Hiervoor kun je bellen met de groep 0341-820207, ons even mailen info@violinde.nl of een berichtje sturen. Op de afgesproken tijd word je ontvangen door een juffie van de peutergroep bij de hoofdingang van Vrije School Valentijn.

Voor de opvang op de peutergroep kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Mocht je daar geen recht op hebben dan kun je gebruik maken van een subsidieplekje. Je vindt hier meer informatie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.