Kinderopvangtoeslag - Violinde
16389
post-template-default,single,single-post,postid-16389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag

Ouders kunnen in 2021 kinderopvangtoeslag krijgen voor alle opvanguren die zij hebben doorbetaald. De hoogte van de kinderopvangtoeslag hangt in 2021 daardoor niet af van het aantal gewerkte uren. Hiermee wordt voorkomen dat ouders die als gevolg van de coronacrisis minder uren hebben gewerkt in de problemen komen. Meer info: https://www.veranderingenkinderopvang.nl/actueel/nieuws/2021/9/7/verruiming-aantal-uren-kinderopvang-in-toeslagjaar-2021

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.